Subsemnatul____________, reprezentant legal al S.C. ________________ S.R.L. , avand in vedere prevederile legale in vigoare in baza dispozitiilor art. ____ alin.______ din Legea nr.53/24.01.2003 - Codul Muncii actualizat , precum si a drepturilor conferite prin statutul societatii ,
DECIDE
ART. 1 Incepand cu data de ________ inceteaza contractul individual de munca cu nr.____/_______ al salariatului _______________, avand functia de ______________ conform art. _______, alin__________lit__________ din Codul Muncii.
ART. 2 Cu drept de contestatie in termen de 30 zile lucratoare de la comunicare , la Tribunalul ____________.
ART. 3 Prezenta decizie se incheie in 2 exemplare din care 1 (un) exemplar pentru salariat si 1(un) exemplar pentru evidenta societatii .
ART. 4 Compartimentul financiar contabil va duce la indeplinire prevederile prezentei decizii .
ANGAJATOR,
S.C. __________ S.R.L.
prin, Nume si prenume administrator
semnatura si stampila
Comunicat salariatului,
Nume si prenume
C.I. seria_______nr.__________
Dovada comunicarii : DATA
Semnatura angajatului
Urmatoarele date ( datele salariatului ) trebuie scrise in partea dreapta ( in dreptul ANGAJATOR ) numai ca eu n-am putut sa le trec acolo pt. ca mi le amesteca si nu se mai intelegea nimic ...
Comunicat salariatului,
Nume si prenume
C.I. seria_______nr.__________
Dovada comunicarii : DATA
Semnatura angajatului