avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Respingere plangere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Respingere plangere

Buna ziua am intrat pe portal juridic si la solutie este respinge plangerea .Am facut recurs la o suspendare pe 30 de zile a permisului prin luna mai si pe 26 septembrie s-a dat aceasta decizie.Eu nu am primit nimic acasa ca trebuie sa il predau .Pot sa merg sa il predau azi fara sa imi mai puna o luna in plus ca nu l-am dus atunci imediat dupa sentinta.Mersi
Nu puteti trebuia sa-l predati in termen de 15 zile de la pronuntare, atentie mare sa nu conduceti acum riscati dosar penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu in uk, permisul romanesc suspendat in tara kartush1977 kartush1977 Salutare colegi...ma adresez celor care ma pot ajuta in urmatoarea problema...acum 3 ani am fost implicat intr-un accident fara vina mea dar din cauza politiei ... (vezi toată discuția)
Contestatii respinse, permisul nu a fost predat miragee miragee Buna seara, Mi-a fost luat permisul de 2 ori in aceeasi zi si am facut contestatie la ambele decizii. Ambele contestatii au fost respinse si nu am stiut ca ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie predat permisul ? ku990 ku990 Tip solutie: Respinge plângerea Solutia pe scurt: Respinge plângerea formulată de petentul Iordache Gilbert Adrian Ionuţ, în contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)