avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dubla pedeapsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dubla pedeapsa

Vă rog sa ma lamuriti intr-o problemă.
Impotriva mea a fost depusa o plângere penală in urma careia primesc o pedeapsa administrativă. Se contestă de ambele părti și se declansează inceperea urmării si trimiterea in judecată. Când s-a trimis in judecată, amenda nu a fost anulată și a fost incasata de parchet prin proprirea contului. După 4 ani se termină judecata si recurs, totul, și primesc o luna cu suspendare. Se poate cere reviziurea sau anularea pentru aplicarea dublei pedepse ?
In plus la începutul procesului partea vătămată a cerut daune materiale iar pe parcurs au fost transformate in daune morale.
Pot specula ceva ?
Ultima modificare: Vineri, 9 Noiembrie 2012
leopold2010, utilizator
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 12:31, 9 Noiembrie 2012
Nu cred, puteti cel mult sa faceti cerere catre parchet pt restituirea contravaluarii amenzii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune moralesi materiale. ContSters75393 ContSters75393 Am fost parte vatamata intr-un proces si in prima instanta inculpatul a fost condamnat la o amenda penala plus daunele morale si materiale sau nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Loviri si alte violente cercetasa cercetasa cai legale ale unui proces cu aceasta speta ? atat pentru inculpat cat si pentru partea vatamata? (vezi toată discuția)
Vatamare corporala cercetasa cercetasa ce sentinte s au dat in vatamare corporala cu CML 24 zile ingrijiri medicale in ce suma se pot obtine daune morale si materiale. (vezi toată discuția)