Vă rog frumos dacă mă puteţi ajuta la modul de calcul la salariul minim de încadrare pentru o persoană care lucrează 2 ore/zi, 8 ore/lună, doar patru zile lucrează pe lună.
Vă mulţumesc anticipat!:(
Numai daca se modifica salariul de incadrare se face act aditional ... salariul tarifar la care v-ati raportata este calculat oentru o medie de 170 de ore/luna .. prin urmare , la un timp de munca de 2 ore/zi timp de 4 zile pe luna , salariul minim trebuie sa fie de 33 lei brut/luna.
De ce sa modificati salariul de incadrare?? Numai numarul de ore corespunzatoare zilelor lucratoare din fiecare luna se schimba... deci si tarifarul orar... ex. in decembrie va realiza un brut de 37 lei... deoarece sunt 19 zile lucratoare...
1. Salariul minim brut pe economie = 700 lei;
Numarul mediu de ore pe luna = 170;
700 : 170 = 4,12 lei pe ora;
4,12 x 8 = 33 lei.
2. Acesta este salariul minim obligatoriu, dar dvs. ii puteti stabili o suma mai mare.
Vă mulţumesc între timp am făcut şi calcule şi îmi dădea acelaşi rezulat dar am vrut să primesc şi o confirmare de la dvs. Vă mulţumesc frumos de ajutor.
Calcul salar orar
Anaj
Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza corect SALARIUL ORAR:
1. salar de incadrare / 168 ore (media de ore lunara stabilita pentru anul 2014) sau 2. salar de ... (vezi toată discuția)