avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim CIM cu 8 ore/lunã
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim CIM cu 8 ore/lunã

Bună ziua,

Vă rog frumos dacă mă puteţi ajuta la modul de calcul la salariul minim de încadrare pentru o persoană care lucrează 2 ore/zi, 8 ore/lună, doar patru zile lucrează pe lună.
Vă mulţumesc anticipat!:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 29 Martie 2013
Dintr-un program de salarizare evident...

.....ex. in decembrie va realiza un brut de 37 lei... deoarece sunt 19 zile lucratoare...

La acest mesaj , m-am referit ... programele de salariazare nu fac legea , ci ele trebuie sa fie adaptate legii ...
Ultima modificare: Vineri, 9 Noiembrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Daca adunati brutul realizat pe fiecare luna conform acestui mod de calcul veti obtine pe 12 luni acelasi brut ca si in calculul cu numarul de ore mediu/luna...
Problema se pune altfel .... se stabileste salariul de incadrare de la inceput .. nu are cum sa fie 33 lei intr-o luna si 37 de lei in alta luna ...
Care sunt contributiile lunare pentru un angajat cu 8 ore pe luna, 2 ore pe saptamana? Mie mi se par dubioase asemenea contracte, in prisma prin care nimeni nu poate trai cu un salariu brut de 33 ron pe luna, iar necesitatea economica a angajarii unei persoane nu poate fi pentru 8 ore pe luna, cel putin nu in Romania...
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2013
Aurelian Baciu, Traducator autorizat

Alte discuții în legătură

Tariful orar acord pentru 2010 Laura Vasilescu Laura Vasilescu Bună ziua, Conform prevederilor legale, tarifarul orar la acord rezultă din împărțirea salariului de încadrare la un anumit nr. de ore mediu pe ... (vezi toată discuția)
Salariul min/ec la salariatii cu ore/luna Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Cum calculati dvs salariul minim pe economie la un salariat incadrat cu 8 ore/luna? 1. Luati in calcul salariul tarifar orar din HG ... (vezi toată discuția)
Calcul salar orar Anaj Anaj Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza corect SALARIUL ORAR: 1. salar de incadrare / 168 ore (media de ore lunara stabilita pentru anul 2014) sau 2. salar de ... (vezi toată discuția)