avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restructurare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restructurare

La scoala unde lucrez ca secretara s-a restructurat un post din cauza numarului de elevi mai mic din anul acesta (pt 2 secretare trebuiau sa fie 1300 elevi si noi avem 1180). In aceasta situatie s-a facut o fisa de evaluare de catre secretara sefa, evaluare care nu a fost obiectiva deoarece nu a tinut cont decat de faptul ca cealalta secretara are vechime mai mare pe post si din aceasta cauza i-a dat punctaj maxim la evaluare iar mie un punctaj mai mic cu 8 puncte fata de cealalta.Mentionez ca din punct de vedere profesional sunt mult mai bine pregatita decat cealata, am efectuat mai multe lucrari decat ea si cu toate astea nimeni din Consiliul de Administratie nu a venit sa verifice corectitudinea evaluarii secretarei sefe. Ce pot face ? Nu imi spune nimeni de ce am fost depunctata.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 30 Ianuarie 2009
Faceti urgent o contestatie scrisa catre Consiliul de administratie si la Inspectoratul scolar, in privinta evaluarii. Credem ca e singura solutie si speram sa functioneze.
Am facut contestatie si la Consiliul de Administratie si la Inspectoratul Scolar. Cei din consiliu mi-au dat un raspuns evaziv fara a verifica nimic.Cei de la Inspectorat au trimis o inspectoare care insa nu a verificat nimic: volum de lucrari, diversitate, adecvare la complexitatea muncii si modul de realizare a acesteia, gradul de implicare si de autonomie in executarea operatiunilor de secretariat,faptul ca ma descurc la calculator mult, mult mai bine decat cealalta.S-au uitat doar daca in registrul Consiliului de administratie este totul semnat se membrii.Atat. Eu vreau doar sa mi se spuna de ce am fost depunctata cand am facut mult mai multa treaba decat cealalta care intradevar are vechime mai mare pe post dar la cunostine si competente profesionale este vai si amar. Ce ma sfatuiti sa mai fac?
Multumesc anticipat pentru raspuns
Va puteti adresa Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării - Directia Juridic si Control

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația ... scg scg Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația muncii, dacă sunt cadru didactic și în vederea evaluării anuale nu depun autoevaluarea ... (vezi toată discuția)
Restructurare post invatamant nicollungu nicollungu Buna seara, sunt (inca) angajata in invatamant ca si cadru didactic auxiliar cu o jumatate de norma. Ca urmare a tendintei de restructurare din sistem, ... (vezi toată discuția)
Intimidare si constrangere Marcel2017 Marcel2017 Buna ziua. Va supun atentiei urmatorul incident. Un candidat din invatamant, si-a depus dosarul in vederea unui transfer la o scoala, urmand ca sa tina o ... (vezi toată discuția)