avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract la lumina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract la lumina

contractul de lumina al casei e pe numele tatalui dar el este decedat de 20 de ani.a venit o instiintare in februarie prin care sa schimbam contractul de pe numele lui pe cel al mamei.am fost la ei dar mi-au zis sa duc titlul de proprietate al casei,dar nu-l are,pt ca abia acum am cerut in instanta,deci santem in proces.acum au venit cei de la lumina si ne-au luat contuarul.ce trebuie sa fac in acest sens ca sa pot am din nou curent.ei mi-au zis ca trebuie sa fac din nou un alt contract dar fara acea hotarare de la tribunal nu pot.de unde pot face rost de un act sau adeverinta care sa tina loc de acte?va multumesc
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 22:32, 21 Ianuarie 2013
mulțumesc frumos pentru informație.Fie, ca Nașterea Domnului să vă umple sufletul, casa și toată familia!
buna seara.revin cu problema mea,cea cu ordonanta de urgenta.am avut castig la acest proces si trebuia sa se scrie sentinta sau cam asa ceva,avocatul s-a dus cu ea la enel ca sa o semneze directorul,pt ca cum ziceau cei de la enel au fost rare cazurile cand cineva au venit la ei cu o sentinta castigata.intrebarea mea e cat dureaza pana cand semneaza directorul cererea cu sentinta si sa pot veni cei de la el sa monteze contorul.ar trebui sa fie urgenta nu,daca de la inceputl anului astept sa o semneze.va multumesc
oh! fiecare-și arogă importanța ce crede că i se cuvine : de aceea, România este ultima prin U.E. iar bieții români sunt umiliți și se supun cu ”pioșenie” oricărui pretins mahăr, străin. Dacă avocatul dvs., i-a lăsat cu nr. de înregistrare acea O.P., bunul simț, îl obliga pe mr.director să găsească o cale de mijloc și să rezolve într-un termen rezonabil situația : totul depinde de modul cum a gestionat situația dl. avocat (legal-30 zile de la depunere), ar trebui întrebat, doar îl plătiți.Odată ce directorul va semna, va emite și ordin de branșarea contorului electric la domiciliul dvs.Nu știu ce hotărăște instanța în O.P. dar acest ENEL era bun de chemat în judecată pt. daune interese produse de lipsa ABUZIVÃ a dvs. de energia electrică, de disconfortul creat, de daune morale etc Insistați la dl. avocat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedentiala Cezar66 Cezar66 Daca fostul sot a dat ordonanta presedentiala impotriva mea(nu pot sa intru in apartament si nu am acces la bunurile mele,mentionez ca nu am primit nici o ... (vezi toată discuția)
Ordonanta cu drept de apel? gambit gambit Buna ziua, Am castigat o hotarare prin ordonanta prezidentiala pt legaturi personale cu minorul pana la solutionarea irevocabila a dosarului de fond . Fosta ... (vezi toată discuția)
E on - 12.000 kw scursi in pamant din cauza unei greseli de realizare a instalatiei electrice black_kat black_kat Buna ziua. Cum ar trebui sa procedez in cazul in care am o fact de 6200 lei la e on , in jur de 12 000 kw , pe care nu i am consumat ? A fost o ... (vezi toată discuția)