avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plingere penala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plingere penala

am depus plangere penala impotriva membrilor comisiei din primarie care mi a predat pamantul altei pers. si impotriva pers. care a semnat in locul meu cu numele meu .Imi puteti da informatii despre ce se va intimpla in continuare?
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 13:27, 30 Ianuarie 2009
Ca urmare a plg. dvs. org. de cercetare penala vor efectua cercetari. Nu va ramane decat sa asteptati.Oricum veti fi citata sa va prezentati pentru a da declaratii. Dar, ...drumul e lung.
Av.E.Carbunaru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala Nina1 Nina1 Buna seara Am formulat plangere penala pentru infractiuni de fals si uz de fals in semnatura privata.Parte din documentele anexate la plangerea penala au fost ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala danutza2000 danutza2000 Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in privinta urmatoarei spete: - ca administrator de S.R.L, am depus o plangere penala in temeiul art.246 cod ... (vezi toată discuția)
Recuzare si incompatibilitate org cerc. pen mary6 mary6 Buna ziua. Va rog respectuos sa-mi raspunde-ti si mie explicit la urmatoarele intrebari: -1. Faptul ca org de cercetare care a instrumentat dosarul/cercetarea ... (vezi toată discuția)