Buna seara. Am o intrebare legata de un eventual partaj in urma unui divort. Eu si sotul meu am cumparat o casa pe durata casniciei, casa care este ipotecata pentru un credit al carei titulare sunt si ale carui rate le platesc. In cazul unui divort, cum se procedeaza cu casa/creditele. Ce consecinte ar putea avea mutatul meu din casa, cu tot cu copil inainte de depunerea actelor de divort? In afara de casa mai exista un bun comun, o masina, pe care au cumparat-o socrii, insa este pe numele sotului. Aici cum se procedeaza? Cam atat deocamdata. :) Multumesc anticipat!
da,a locuit in casa impreuna cu concubina.acesta era motivul ptr care noi nu puteam locui in acea casa.ar fi fost culmea sa platesc eu ratele din mom ce nu eu locuiam acolo si nu eu ma foloseam de masina!le-a platit ptr ca ii era frica sa nu il execute banca.dupa ce am castigat eu casa a renuntat la a mai plati rate,desi creditul era de nevoi persoale si facut pe numele lui.-dar facut in timpul casatoriei...
Divort cu partaj
caterine
Buna seara..am si eu o intrebare.Sunt casatorit de 2 ani din aceasta casatorie a rezultat un baietel in vrsta de 1 an si 6 luni.Inaintea casatoriei am locuit ... (vezi toată discuția)