avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Care este momentul prestarii serviciului? ( Data ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Care este momentul prestarii serviciului? ( Data emiterii facturii )

Care este data corecta de factuare a prestarii unui serviciu de intermediere ? Data in care s-au pus de acord partile (si au semnat un contract) sau data in care s-a finalizat actiunea rezultata din acordul partilor ?
Cel mai recent răspuns: bestemailbox , utilizator 20:24, 17 Februarie 2009
Am intalnit o firma care solicita in mod express trecerea pe factura a datei prestarii, prezentand si un model de factura (probabil inventat de ei, ca eu nu am gasit nicaieri genul asta de factura). Mentionez ca am emis o factura catre firma respectiva, dar pentru simplul fapt ca nu a fost trecut : "DATA PRESTARII" , factura ne-a fost respinsa. Mentionez ca data era trecuta pe factura (data prestarii), doar ca nu era trecut literal pe factura "DATA PRESTARII" . Imi puteti spune unde exista obligatia de a scrie intocmai asa cum solicita aceasta firma ? ( in ce articol din lege ). Multumesc

PS : www.senior-forwarding.ro/contracte.htm
Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2009
bestemailbox, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare prestari servicii intracomunitare ElenaAndr ElenaAndr Buna ziua, Am o microintreprindere, neplatitoare de TVA, care presteaza servicii de publicitate(Adsense) catre o firma impozabila din Irlanda (Google). A ... (vezi toată discuția)
Iarna....mai multi someri carsim carsim situatia este urmatoarea: societatea isi intrerupe activitatea pe timp de iarna incepand cu 22.12. salariatii urmand a-si efectua zilele de CO restant pe ... (vezi toată discuția)
Factura restanta Necunoscut13 Necunoscut13 Buna ziua. Doresc ca in urmatoarele randuri sa prezint situatia actuala personala cu un furnizor de energie. Anul trecut,2019, am semnat contractul cu un ... (vezi toată discuția)