avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale nedepunere declaratii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

nedepunere declaratii

CE SE POATE FACE SA NU PLATESTI AMENDA PENTRU NE DEPUNERE DECLARATILE SI BILANTUL ANUAL FIRMA FIIND SUSPENDATA DIN IUNIE 2009 PINA ANUL ASTA IN IUNIE SI ESTE INACTIVA?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:41, 10 Noiembrie 2012
Daca sunteti la prima abatere si nu ati mai avut probleme cu fiscul, incercati sa negociati un "avertisment".;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma fara nici un fel de activitate VIRGIL31 VIRGIL31 buna ziua,va rog ajutati-ma si pe mine intr-o chestiune unde nu gasesc rezolvare.am o firma dschisa in anul 2008, pe care nu s-a lucrat absolut nimic,0 la ... (vezi toată discuția)
Declaratii firma srl si pfa FLORENTINA-DANIELA FLORENTINA-DANIELA AM O MARE PROBLEMA CREATA DE CONTABILA PE CARE AM AVUT-O PINA ACUM CITEVA ZILE. ACUM 2 ANI ACEASTA CONTABILA FIIND SI PRIETENA SI SEFA SOREI MELE S-A OFERIT SA ... (vezi toată discuția)
Intarziere depunere declaratii firma fara activitate user29 user29 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: pentru o firma infiintata pe 15.06.2009, fara activitate pana la data de 30.06.2009, era necesara depunerea ... (vezi toată discuția)