avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... despre credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

despre credite

buna ziua , am un credit am platit 2 ani acesta este pe 7 ani a fost declarat scadent anticipat in martie 2011, ce se intampla ca am ramas fara servici si nu mai pot plati. acestea se prescriu?
Faptul ca ati ramas fara servici, nu inseamna ca trebuie sa se prescrie debitul datorat.

Va sfatuiesc sa luati legatura cu banca respectiva, sa-i comunicati situatia dvs. si probabil se va face o esalonare a debitului astfel incat sa fie rata mai mica.
Puteti lua legatura cu un mediator si sa incercati rezolvarea pe cale amiabila a acestui fapt. Cu siguranta nu se va rezolva de la sine iar un razboi cu banca este pierdut din start in situatia Dvs. Apelarea la un mediator va semnaliza bancii ca nu sunteti de rea credinta si ca doriti sa rezolvati problema chiar daca ati ajuns intr-o situatie in care cu siguranta nici Dvs nici banca nu ati dorit-o.

Mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie bancara ro_zapacila ro_zapacila Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: conform noilor legi, dupa cat timp se prescrie o executare silita, daca timp de 3 ani nu am ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru cota parte succesiune nicola6 nicola6 Am facut un partaj succesoral intre mine-sotul supravietuitor si surorile sotiei. Mi s-a comunicat ca am de platit celor 2 cate 15000 lei. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Prescriere credit bancar! ranedo ranedo Buna ziua!\\n Va rog respectuos sa-mi spuneti,daca in situatia in care sa implinit 3 ani si o luna,de la ultima rata achitata la banca,iar de atunci,personal ... (vezi toată discuția)