avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... excludere spatiu locuit si schimbare acte masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

excludere spatiu locuit si schimbare acte masina

Buna ziua,am divortat in luna aprilie si vreau sa-l scot din spatiul de locuit pe fostul sot.Mentionez ca apartamentul este proprietate personala dobandit inaintea casatoriei.Ce cale legala exista?Mai am o problema in timpul casatoriei am dobandit o masina dar in urma partajului i-a revenit sotului.Ce pot face sa scchimbe actele deoarece ea este inmatriculata pe numele meu si figurez pe certificatul de inmatriculare.Mentionez ca toate actele masini sunt la el.Ce cale exista sa pot rezolva aceasta problema.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 14:45, 12 Noiembrie 2012
formulati impotriva lui cerere de evacuare adresata instantei, si in privinta masinii cerere de radiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere fiscala a masinii dupa partaj (sau prin mediator) danutzdobrescu danutzdobrescu Problema pe care as dori sa o rezolv este radierea fiscala a unei masini achizitionata acum aproximativ 8 ani, in timpul casatoriei. Cu ceva timp inainte ... (vezi toată discuția)
Intrebare divort si partaj bunuri comune djpadrecito88 djpadrecito88 Buna seara! Numele meu este X. Recent, am trecut printrun divort, pronuntat pe 20.05.2013 in sedinta publica si in hotararea primita la 19.06.2013. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Urgent instrainare bunuri comune in timpul divortului maritur maritur Va rog sa ma ajutati urgent, sotul a introdus actiune de divort ramanad cu toate bunurile masini, casa, etc, pe mine si pe copil ma dat afara din casa, sunt ... (vezi toată discuția)