avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ASISTENTA MEDICALA PLATITA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ASISTENTA MEDICALA PLATITA

Anul trecut am avut o operatie de stentare multipla (inima). Un stent a costat 1800 e. Pot recupera banii dati pe stent prin dare in judecata?
Cel mai recent răspuns: ana cornelia , utilizator 23:40, 11 Noiembrie 2012
Mai exact pe cine doriti sa dati in judecata mai multe detalii va rugam?
Spitalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli medicale dombo dombo Tatal meu a fost internat la clinica de cardiologie din Timisoara. A fost necesara implantarea a doua dispozitive stent dintre care unul, cel mai scump, a ... (vezi toată discuția)
Solutie - malpraxis medical pista62 pista62 M-am prezentat la camera de garda la spital cu tensiune mare si dureri mari in maini,doctorul a spus ca e reumatism si m-a trimis acasa.Dupa 24 de ore tot nu ... (vezi toată discuția)
Decontarea banilor de catre casa de sanatate cata2011 cata2011 am fost internat de urgenta la un spital cu artera infundata, ni s-a spus ca-mi trebuie pus un stent si acesta costa 10000 ron, am platit , fara spaga, a fost ... (vezi toată discuția)