avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua

Ce acte imi trebuiesc ptr obtinerea stimulentului daca ma angajez la o alta firma?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:25, 12 Noiembrie 2012
intai, specificati la ce stimulent va referiti? la cel de insertie, sau altul?
da cel de insertie
Stimulentul de inserţie se acordă pe bază de cerere, semnată de persoana îndreptăţită, însoţită de dovada eliberată de angajator sau, după caz, de alte documente eliberate de autorităţile competente ori de declaraţia pe propria răspundere din care să rezulte că aceasta realizează sau urmează să realizeze venituri supuse impozitului.

1. Era bine daca ati fi precizat ce statut aveti acum: sunteti in CCC sau primiti stimulent de insertie?

2. Pentru a primi stmulentul de insertie trebuie sa faceti dovada (cu o copie dupa contractul individual de munca - CIM) ca obtineti venituri din salarii.

3. Obtinerea de venituri din salarii poate fi la angajatorul de unde ati intrat in CCC sau la orice alt angajator.

4. Cu o copie dupa decizia de reluare a actvitatii sau dupa noul CIM va duceti la Primarie, unde ati depus actele pentru CCC, si completati cererea pentru stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie si ultima indemnizatie Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Sunt in concediu de crestere copil si am optat pentru varianta 1 an. Pe 2 aprilie, ma intorc la serviciu, cand copilul meu are 11 luni. Pentru ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie stefan66 stefan66 care sunt reglementarile legale in care sotul poate beneficia de stimulent de insertie, este obligatoriu sa mearga in concediu de crestere copil pana la ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie, documente necesare Alexcovacel Alexcovacel Buna seara. Pentru dosarul de stimulent de insertie ca si acte imi sunt necesare: - cererea tip de acordarea a stimulentului de insertie - CI parinti / ... (vezi toată discuția)