tatal meu sa casatorit cu o femeie..fiind a doua nevasta .aceasta a decedat.in urma cu 1 an,acuma intreb eu am dreptul la mostenire,,daca tatal meu a facut acte la unul din fii ei cum aflu ?
Nefiind mama dvs., nu aveti dreptul la mostenirea sa. Iar despre acte... trebuie sa aveti un punct de plecare, ca sa stiti ce si unde sa cautati... vorbiti cu tatal dvs., poate aflati direct de la dansul ce va intereseaza...
Nefiind mama dvs., nu aveti dreptul la mostenirea sa. Iar despre acte... trebuie sa aveti un punct de plecare, ca sa stiti ce si unde sa cautati... vorbiti cu tatal dvs., poate aflati direct de la dansul ce va intereseaza...
nu era vorba de ia,,de defuncta..era vorba de tatal meu..daca face acte la unul din fii ei act v-c mai pot face ceva adika pot sparge acel act sau pierd tot
Mostenirea casei
king
Buna ziua
Tatal meu a divortat de mama mea de mai multi ani.A trait 18 ani cu o femeie care a decedat zilele trecute.Tatal meu are 74 ani,si este bolnav.
Eu ... (vezi toată discuția)
Testamentul
zamfir.nicoleta
Dupa moartea mamei mele ,tatal meu s-a recasatorit si a lasat prin testament toate bunurile sale mobile si imobile celei de-a doua sotii.Daca atac testamentul ... (vezi toată discuția)