avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cadere zapada pe masina
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cadere zapada pe masina

in februarie a cazut zapada pe masina in tr-un loc unde era acces parcare pe emanoil ungureanu ,de pe muzeul de arte, am avut pagube conform actelor de 1500 lei, caut pe cineva cre sa se ocupe de caz sau sa maindrume pt. castigare proces impotriva Cons..Jud. .Posed poze si alte doc. de la pol.loc. , nation. si service.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:48, 12 Noiembrie 2012
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Pentru concretizarea interesului dvs,va ramane varianta fie sa faceti studiu de piata,fie sa faceti solicitare oficiala la baroul de avocati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina avariata din cauza caderii de gheata de pe cladire myxfabi myxfabi buna ziua , am si eu o intrebare in urma cu 2 zile de pe blocul unde locuiesc a cazut o bucata de gheata pe masina parcata regulamentar in parcarea blocului ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata din cauza alunecarii de zapada de pe sarpanta! under3aker under3aker Buna ziua! Locuiesc la etajul 4 si in luna decembrie unui vecin ia cazut zapada de pe sarpanta si i s-a spart parbrizul. Mi-a trimis o notificare in ... (vezi toată discuția)
Masina distrusa in gangul blocului slider521 slider521 Buna seara, Din pacate imi incep activitatea pe acest site cu o problema mare. Sunt proprietar in doua blocuri vecine, respectiv imobilul A, care se ... (vezi toată discuția)