avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acordare teren primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acordare teren primarie

Buna ziua,

Am si eu o intrebare. Am 41 de ani sunt casatorit, am 2 copii si nu detin alte propietati inafara de 2Ha teren extravilan. Primarul mi-a refuzat cererea de acordare a unui loc de casa pe motiv ca "am peste 35 de ani"... exista vreo lege privind categoriile sociale care pot beneficia de teren intravilan acordat de primarie? Ce lege stabileste criteriile care trebuiesc indeplinite pt a obtine acese locuri acordate de primarie?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:49, 12 Noiembrie 2012
asa cum v-am raspuns si in mesageria privata, aveti posibilitatea sa cereti concesiunea terenului in cauza, pe care doriti sa construiti locuinta familiei dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare teren primarie CostinelSocol CostinelSocol Buna ziua, Va rog sa ma ajuati !! Am 41 de ani sunt casatorit, am 2 copii, un venit total pe familie de 1000ron, si nu detin alte propietati inafara de ... (vezi toată discuția)
Loc de casa pentru tineri casatoriti ionut_alex ionut_alex Buna ziua stiu ca este o lege care prevede acordarea unui teren pentru construirea unei case tinerilor casatoriti , ce lege este ce prevede ea mai exat si la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua a primit un teren prin legea 15/2003, am construit ... DianaGy DianaGy Buna ziua A primit un teren prin legea 15/2003, am construit locuinta dar acum as vrea sa o vand, imi puteti spune ce ar trebui sa fac si daca persoana la ... (vezi toată discuția)