avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... NU POT SA PARCHEZ PE LOCUL MEU DE PARCARE!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

NU POT SA PARCHEZ PE LOCUL MEU DE PARCARE!!

Buna seara tuturor.Acum o luna am luat de la primaria un loc de parcare pe Bl.Unirii dar pana acum n-am reusit sa parchez pe locul mu de parcare pentru ca un domn foarte "dragut" nu vrea sa ma lase sa parchez.Am lasat un biletel rugand frumos sa nu parcheze dar pe geamul lui de masina mi-a lasat un mesaj spunand sa nu mai insist.Am auzit de la oameni ca sunt oameni din astea smechei care au parcat multi ani pe acelasi loc de parcare fara sa plateasca si daca te certi cu ei iti zgarie masina.Ce masuri as putea sa iau impotriva lui?
Cel mai recent răspuns: NONIE , utilizator 10:52, 13 Noiembrie 2012
Daca detineti spatiu de parcare concesionat de la primaria locala,aveti varianta sesizarii oficiale a autoritatii care a emis autorizatia de loc de parcare sau direct la politia responsabila domiciliului dvs
Da,detin loc de parcare concesionat de primaria,am acte tot,dar cei de la Primaria mi-a spus ca nu este treaba lor si trebuie s-o rezolv singur.Dar daca as chema politia locala i-ar da amenda persoanei care parcheaza pe locul meu si pot sa-l goneasca de la locu meu de parcare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii calomnioase ContSters273946 ContSters273946 Buna ziua.As dorii sa stiu ce as putea face cu situatia aceasta. Am cumparat acum cateva zile un loc de parcare peste strada de blocul meu si initial acolo ... (vezi toată discuția)
Parcarea pe locurile neconcesionate din fata blocului elenadragulin@yahoo.com elenadragulin@yahoo.com Avem in jurul blocului, fata si spate, locuri de parcare neconcesionate, fiecare parcheaza unde gaseste loc liber. Numai ca, de ceva timp unii dintre vecini ... (vezi toată discuția)
Ridicare vehicul abandonat agsimona agsimona Buna ziua. Locuiesc la parter. Fix sub geamurile mele parcheaza vecinii masini, unii din ei daca ar putea ar intra cu masina la mine in casa. Din cauza ... (vezi toată discuția)