Buna seara tuturor.Acum o luna am luat de la primaria un loc de parcare pe Bl.Unirii dar pana acum n-am reusit sa parchez pe locul mu de parcare pentru ca un domn foarte "dragut" nu vrea sa ma lase sa parchez.Am lasat un biletel rugand frumos sa nu parcheze dar pe geamul lui de masina mi-a lasat un mesaj spunand sa nu mai insist.Am auzit de la oameni ca sunt oameni din astea smechei care au parcat multi ani pe acelasi loc de parcare fara sa plateasca si daca te certi cu ei iti zgarie masina.Ce masuri as putea sa iau impotriva lui?
Daca detineti spatiu de parcare concesionat de la primaria locala,aveti varianta sesizarii oficiale a autoritatii care a emis autorizatia de loc de parcare sau direct la politia responsabila domiciliului dvs
Da,detin loc de parcare concesionat de primaria,am acte tot,dar cei de la Primaria mi-a spus ca nu este treaba lor si trebuie s-o rezolv singur.Dar daca as chema politia locala i-ar da amenda persoanei care parcheaza pe locul meu si pot sa-l goneasca de la locu meu de parcare?