avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 2 probleme pe care le intimpin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

2 probleme pe care le intimpin

1.cum pot afla daca stiu numele si prenumele si CNP unei persoane unde lucreaza(la ce firma e angajata)
2.daca am dat bani imprumut unei persoane si nu am nimic scris,doar persoane care stiu ca am dat acei bani ce trebuie sa fac si cum sa procedez ca sa-i recuperez,nu mai dau de persoana respectiva si-a schimbat si nr.de tel.de aceea am nevoie si de raspunsul de la punctul 1
astept un raspuns cine ma poate ajuta cu sfaturi.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dia22 , utilizator 16:47, 13 Februarie 2013
chiar daca mergeti si la notariat si faceti act ca ai imprumutati bani lui x nu prea aveti ce face daca nu vii restituie. deoarece ,:daca persoana la care i-ati dat banii nu a girat cu ceva in schimbul banilor si nu are nimic pe numele sau[masina,casa,etc],nu prea aveti ce sa ai faceti.
daca aveti martori, ar trebui sa fie sanse serioase. vor fi practic declaratiile mai multor martori, contra unei declaratii a faptuitorului. 3 martori castiga de obicei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherie dina_pop12 dina_pop12 Buna ziua ! Stiu ca aici gasesc raspunsuri competente !! Am imprumutat unei persoane fizice o suma de bani, acum un an dar fara a incheia nici un act. persoana ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati razz. razz. daca am dat o suma de bani fara nicio chitanta iar acesta refuza sa mii innapoieza pot sa-i mai recuperez? (vezi toată discuția)
Abuz de incredere? translator29 translator29 daca am imprumutat o suma de bani unei prietene fara sa fac vreun act, avand cu ea la momentul respectiv o relatie foarte stransa, foarte apropiata si aceasta ... (vezi toată discuția)