avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare drepturi salariale

Buna ziua!
Mai sunt sanse de reusita pentru castigarea unui proces privind recuperarea diferentei de salariu pe 2008-2009 pentru profesori?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 13 Noiembrie 2012
Daca actiunea este intemeiata , doar instanta de judecata pe baza probatoriilor administrate va admite sau nu actiunea.
Cand a fost introdusa actiunea? ... daca urmeaza s-o promovati acum, atunci drepturile aferente lui 2008 si o parte din 2009 nu se mai pot recupera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in instanta pentru recuperarea unor drepturi salariale vassdina vassdina an fost profesor din sep 2009 pana in aug 2010, vreau sa inaintez o actiune in instanta pentru cei 25% opriti atunci? sindicatul s-a judecat deja dupa ... (vezi toată discuția)
Legea 221 /2008 katalin31 katalin31 Bună ziua! Buna ziua, Sunt institutor si am urmatoarea problema: In anul scolar 2008/2009, am fost titulara la o scoala. In anii scolar 2009/2012 am ... (vezi toată discuția)
Neintemeiere DJust DJust este posibil sa se dea neintemeierea unui proces dupa 7 luni de zile? perioada in decursul caruia a avut loc o audiere cu martori, s-au depus probe la dosar si ... (vezi toată discuția)