avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot intra in posesia unei mosteniri de la bunicu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot intra in posesia unei mosteniri de la bunicu

Pe titlul de proprietate al bunicului meu decedat , este trecuta mama mea decedata si fratele ei tot decedat . Va rog sa- mi transmiteti pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a deveni titulara terenului ce imi apartine .Mentionez ca tatal meu a decedat inaintea mamei .Terenul era al bunicului .
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2012
frasana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 12:15, 13 Noiembrie 2012
simplu... deschideti mostenirea dupa mama si unchiul dvs, fratele mamei...daca fratele mamei nu a avut mostenitori atunci tot dvs il veti mosteni...daca acestia sunt trecuti mostenitori pe titlul de proprietate se subintelege ca ei vor culege mostenirea bunicului si urmasii acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune daniel2d daniel2d buna seara. pe scurt problema mea este urmatoarea: -mama mea are un titlu comun de proprietate cu un frate, decedat din pacate, in suprafata de aprox. 2,5ha ... (vezi toată discuția)
Eliberare titlului de proprietate s-a fãcut legal? valixlm valixlm În anul 1998 un unchi a făcut cerere de moştenire de la unchiul său (frate cu tatal acestuia). Odată cu intrarea în vigoare a legii 67/1990 nepoţii ... (vezi toată discuția)