avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Studii de oportunitate prin societatea proprie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Studii de oportunitate prin societatea proprie

Buna ziua,
-As avea o intrebare: pentru ca un SRL sa poata executa studii de oportunitate, trebuie sa aiba anumite certificari/autorizatii/etc. ? Problema e ca vreau sa concesionez de la primarie trei suprafete de teren si pentru fiecare suprafata trebuie sa fac un studiu de oportunitate, si ca sa evit sa mai platesc aceste studii (vreo 3500 lei) ma gindesc ca poate le pot face prin SRL-ul meu, dar nu stiu daca imi trebuie autorizatii/certificari etc. ca sa pot face asta.Mentionez ca primaria nu vrea sa le faca, m-a trimis sa caut un SRL pt. asta.

Multumesc!

ps: Daca am postat gresit rog moderatorul sa-l mute unde trebuie.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 13:56, 13 Noiembrie 2012
depinde ce obiect de activitate are SRL ul dvs si daca aveti calitatea de expert autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primăria, uat si /sau consiliul local bună!in cazul in care ... danalida danalida Primăria, UAT si /sau Consiliul Local Bună!In cazul in care am facut o cerere catre consiliul local privind emiterea unei hotărâri pentru ... (vezi toată discuția)
Impozit auto anual - urmasi detinuti politic andrei_george andrei_george Buna ziua. Stimate Doamne / Stimati Domni, As dori sa va cer ajutorul in elucidarea unui mister. As dori sa donez un autovehicul unei persoane care este ... (vezi toată discuția)
Concesionarea unui teren flo 24 flo 24 buna ziua numele meu e florin si vreau sa concesionez un teren extravilan trecut izlaz de la primarie acum eu vreau sa va intreb ce acte ami trebuie si cum se ... (vezi toată discuția)