avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice concesionarea unui teren
Discuție deschisă în Achiziţii publice

concesionarea unui teren

buna ziua numele meu e florin si vreau sa concesionez un teren extravilan trecut izlaz de la primarie acum eu vreau sa va intreb ce acte ami trebuie si cum se concesioneaza la suprafata masurata sau la luciul apei pentru ca eu vreau sa fac un helesteu daca poate sa-mi dea cineva un raspuns va multumesc



Cel mai recent răspuns: MANTA FLORIN CATALIN , utilizator 22:07, 13 Decembrie 2009
In primul rand va trebuie un certificat de urbanism in vederea concesionarii! Iar apoi va trebuie un proiect executat de catre un arhitect in care sa se prezinte ceea ce doriti sa executati pe acel teren! Restul informatiilor le veti obtine de la primaria respectiva fiindca in primul rand ei trebuie sa aiba suprafata de teren incadastrata si intabulata! In caz contrar terenul nu va poate fi concesionat!
Succes!
=D>
Ultima modificare: Duminică, 13 Decembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
In primul rand trebuie verificat in ce domeniu este: domeniu public sau privat al unitatii administrativ teritoriale.Daca este domeniul public pentru concesiune se aplica OUG 54/2006 .trebuie efectuat u studiu de oportunitate,o evaluare precum si o hotarare de consiliu local prin care sa se aprobe concesiunea. Mai multe detalii le aflati de la Primaria respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune pasune comunala dia_8 dia_8 As dori sa concesionez o suprafata de teren dintr-o pasune comunala si sa-i schimb destinatia, adica sa fac o livada. Am citit insa undeva ca ar fi ilegala ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren concesionat bittta bittta vreau sa cumpar un teren intr-un sat de la o persoana care il are concesionat de la Primarie pe 99 de ani. dar imi pune o conditie: cat mai repede sa torn ... (vezi toată discuția)
Concesionare marianabadescu marianabadescu daca o firma a concesionat un teren de la o primarie, poate concesiona in continuarea aceluiasi teren fara procedura de licitatie? (vezi toată discuția)