avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz de incredere?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz de incredere?

Va salut si imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie !!

In urma cu aproximativ 8 luni, o prietena, mi-a incredintat un stick de la vodafone cu abonament platit de tatal ei.
In urma cu cateva zile am trimis cateva mesaje de pe acel stick si am platit un anunt pe autovit. Ieri am fost sunat de carte acea persoana care mi-a incredintat stick-ul spunandu-mi ca si-a pus avocat si ca i-a venit factura 100 E acasa, sa-i inapoiez stickul si suma de 100 de euro.. Intrebarea mea ar fi : Ce se poate intampla daca ma da in judecata ? Stickul il inapoiez dar de aceasta suma de bani nu dispun sa i-o platesc. Se poate numi abuz de incredere ?? E caz penal . Va rog mult ajutati-ma ....
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 15:09, 13 Noiembrie 2012
Asfel cum relatati lucrurile, nu este vorba de un caz penal, ci probabil de unul civil.
In opinia mea trebuie sa despagubiti persoana indreptatita, cu suma de bani facturata pentru serviciile utilizate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu factura de telefonie mobila VaLyBr VaLyBr In primul rand va spun Buna seara, in al doilea rand imi cer mii de scuze daca nu am postat unde treubuie dar chiar nu am stiut unde sa postez. Am si eu o ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere??? Andrei_2014 Andrei_2014 Buna ziua, Ma numesc Andrei si recent (impreuna cu o doamna cu initialele J.P.) am fost audiati la Politie in legatura cu urmatoarea problema: acuzatia de ... (vezi toată discuția)
Este sau nu abuz de incredere? Elena_1970 Elena_1970 Buna seara, Am o problema si v-as ruga sa ma lamuriti cum sta treaba din punct de vedere legal. La Vodafone exista un abonament RED29. Costul acestui ... (vezi toată discuția)