avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pedeapsa cu suspendare!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pedeapsa cu suspendare!

Buna ziua . Am si eu doua intrebari la care nu gasesc raspunsul concret. De curand , respectiv de 3 saptamani am primit o pedeapsa de 1 an si 6 luni cu suspendare si 2 ani de incercare pentru trafic , posesie si consum de droguri de risc.
Prima intrebare ar fi , eu trebuie sa platesc prejudiciile plus taxe de judecata si restul , dar nu mi-a venit nimic acasa cum ca as avea de platit , trebuie sa mai astept sau trebuie sa ma duc eu undeva sa platesc fara sa imi vina nimic ?
Iar a2a intrebare este , daca ar fi vre-o posibilitate sa plec din tara pentru o perioada lunnga de tine , si sa pot cumva sa imi fac reabilitarea despre care se tot vorbeste si despre care nu stii nimic ( nici in privinta asta nu am primit nimic acasa , cum ar fi sa ma prezint la politie sa semnez si lucruri de genul ).

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Devis22 , utilizator 19:40, 13 Noiembrie 2012
pentru inceput ar fi bine sa mergeti la instanta sa solicitati o copie de pe sentinta sa vedeti exact ce va impune legea.
in al doilea rand , nu trebuie sa pierdeti din vedere faptul ca acea sentinta poate fi atacata de procuror caz in care sentinta nu ramane definitiva.
dupa ramanerea definitiva a hotarari puteti sa va ganditi mai departe.
Nu cred ca are ce sa atace , deoarece hotararea este definitiva , iar recursul se poate face ori la 24 de ore ori o saptamana . Deci acest timp a trecut iar in legatura cu cererea de sentinta nu inteleg la ce va referiti . Mie legea imi impune platirea cheltuielilor etc. suma pe care o stiu , ce nu stiu este unde si cand sa platesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru detinere si consum de marijuana hellno hellno a solicit ajutorul intr-un caz in care nu am posibilitatea de a ma documenta indeajuns. In urma cu un an am fost luat de acasa, la politie, fara a fi in ... (vezi toată discuția)
Cazierul!? maripop maripop am si eu o intrebare. probabil ca mai e un topic de acest gen in form doar ca eu nu l-am gasit asa ca imi cer scuze ca am deschis unul nou... daca am o ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri bojilac bojilac Buna ziua! Intrebarea mea e urmatoarea, care este adevarata lege 143/2000? Am fost prins cu 700 grame de cannabis, sunt in fapta cu un asociat cu care aveam o ... (vezi toată discuția)