Buna ziua, sunt nou in acest forum si as avea o intrebare...in pe la sfarsitul lui martie anul curent am avut niste probleme ka locul de munca..gestiune comuna si toata lumea stie cam ce inseamna acest lucru..mi am dat demisia ,dar greseala mea a fost ca demisia a fost doar verbala sefului meu nimic scris pe negru pe alb,iar el m a concediat cu art 61 lit A.El sustine ca mi a trimis prin mandat postal aceasta decizie de concediere,dar eu intre timp mi am schimbat domiciliul, el stiind acest lucru,dar greseala fiind tot a mea pentru ca oficial eu nu i am dat nici un act.Astazi avand nevoie de decizia de incetare a muncii am apelat la el sa mi o elibereze si am aflat cu stupoare ca de fapt a fost o decizie de concediere si cu lit A adica abateri repetate sau grave, insotita de doua declaratii de la 2 colegi de servici, la care eu nu am acces pt a vedea exact motivul invocat de angajator.Intrebarea mea este daca se poate schimba ceva ,adica daca angajatorul se duce la revisal se poate remedia ceva?Unde ma pot adresa pentru a schimba aceasta decizie de concediere, ce se poate face?
Va rog din suflet ,sunt disperat!!
Tocmai am gasit o adeverinta de salariat de pe data de 8 01 2012 in care scrie adresa mea actuala, o pot folosi in instanta pt a demonstra ca el stia ca mi am schimbat domiciliul?