avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor angajare!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor angajare!

puteti sami spuneti daca la o firma pentru a face angajari pe anumite posturi....vanzator,operator calculator,contabil,gestionar....etc trebuie facut un dosar de la itm....pentru a arata ca avem postul inscris la ei si sa vina sa faca o evaluare de risc pentru postul respectiv?ceva de genul,,,,eu asa am auzit in momentul in care am vrut sa ma angajez la o firma ei au spus ca nu pot sa ma angazeje pe postul respectiv pentru ca ...nu stiu ce tre sa plateasca la itm vreo 500 ron pentru dosarul unui nou post....pana acum eu nu am mai auzit asa ceva.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Zinaida Ciornii , Consultant resurse umane 23:09, 13 Noiembrie 2012
Nici eu, dar am sa mut topicul in forumul "Dreptul muncii" si acolo va pot oferi mai multe informatii, colegii mei.:)
Evaluarea riscurilor specifice postului o face inspectorul SSM angajat al unitatii pentru fiecare post in parte si nicidecum ITM-ul
Locurile vacante, precum si cele nou create se declara la AJOFM. Pentru depunerea declaratiei nu se percepe nicio taxa. Postul vacant / nou creat ar trebui sa-se ragaseasca in Organigrama/Statul de functiuni al societatii.
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2012
Zinaida Ciornii, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama incompleta comunicata in instanta Svart Svart Buna ziua! Ma aflu intr-un litigiu de munca in calitate de contestator, cu o societate care m-a concediat cu art. 65, desfiintarea postului. La ultima ... (vezi toată discuția)
Post vacant declarat la ajofm andreea20ro andreea20ro buna ziua,in ce situatie si cu cat timp inainte de a angaja pe cineva se declara posturile vacante la AJOFM? post vacant inseamna si cele eliberate prin ... (vezi toată discuția)
Creare post aijin aijin Buna ziua. Care este modalitatea in care se creaza un post nou in cadrul unei societati? Trebuie supus aprobarii consiliului de administratie? (vezi toată discuția)