avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de stabilitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de stabilitate

Salutare tuturor!
Multumesc pentru ajutorul dat in rezolvarea dosarului de pensie al sotului. Acum va rog sa ma ajutati si pe mine.
Sunt profesoara cu o vechime de peste 20 de ani , dar nu beneficiez de sporul de stabilitate.Problema este ca multi ani am lucrat ca profesor necalificat si eram angajata de la 15 septembrie la 15/20/22 august si astfel aparea intrerupere in fiecare an. #-o Acum sunt calificata si titulara si am peste 6 ani de cand am terminat facultatea, dar , urmand cursurile la zi , nu am putut avea norma intreaga pe perioada studiilor, ci doar 66%. Intrebarea mea este legata de aceasta perioada in care am functionat doar cu 66% din norma, daca poate intra in calcul pentru a mi se da spor de stabilitate ( pe decizia data de inspectorat , pentru aceasta perioada in care am lucrat doar cu jumatate de norma,era trecut intotdeauna 1 septembrie-31 august si , astfel, nu ar mai fi intrerupere de activitate, iar impreuna cu cei 6 ani de cand lucrez ca profesor calificat s-ar face peste 10 ani ).Va rog mult sa ma ajutati si sa ma lamuriti in aceasta problema (sau ar trebui sa-mi iau grija si sa mai astept inca vreo 3 ani si jumatate ?X-()
Multumesc
Sunt profesor de educatie fizica si am o vechime de 19 ani . . in invatamant intrerupti deoarece o perioada am fost suplinitor necalificat . De 7 ani sunt prof. calificat si titular . . . Va rog sa-mi spuneti cum trebuie corect sa mi se calculeze salariul de incadrare . . .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de stabilitate in invatamant viorelada viorelada Buna ziua,sunt educatoare si lucrez in invatamant de 34 de ani timp in care am avut aproximativ 3 luni de concediu fara plata. De 7 ani m-am mutat intai ... (vezi toată discuția)
Spor de stabilitate natura natura Aș dori să cunosc cum se aplică legea 63/2011: lucrez în învățâmânt ca titulară din 1997,și am doi copii cu care am concediu de ... (vezi toată discuția)
Spor vechime in invatamant comangentiana comangentiana Am 28 ani vechime in invatamant din care primii 14 ani neintrerupti ca profesor necalificat si urmatorii 14 calificat in aceeasi disciplina cu gradul unu . Ce ... (vezi toată discuția)