avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale de atac?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale de atac?

Solutia Curtii de apel: "Solutie: Amână pronunţarea la data de 07.11.2012
07/11/2012 Nefondat
Solutie: Respinge recursurile ca nefondate. Obligă pe recurentul parte civilă la 100 lei cheltuieli judiciare iar pe recurentul inculpat la plata sumei de 400 lei cheltuieli judiciare avansate de stat din care suma de 300 lei reprezintă onorariu avocat oficiu. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică."
Intrebarea este ce se mai poate face ceva in cazul acesta? intrucat fratele meu este nevinovat :(( . Am discutat cu avocatul pe care l-a avut din oficiu care este si el surprins de solutia data de curtea de apel si a spus ca practic nu pot face nimic...doar daca il dau in judecata pe un martor pt. marturie mincinoasa, unde sa castig...dupa care pot cere revizuirea dosarului si astfel se va anula decizia.
Astept raspuns cat mai repede posibil. Multumesc din suflet!
Nu mai puteti face decat ceea ca a zis avocatul din oficiu.
Fratele poate incerca sa se adreseze si la CEDO.
Pana la CEDO, nu pot la inalta curte de casatie si justitie? sunt lucruri incredibile care s-au intamplat in dosar ma refer aici in special la decizia la care a facut fratele meu, decizie care este sustinuta de motivatie neserioara, cu caracter general etc . Recurs care a fost respins de curtea de apel :(
La ICCJ nu mai exista nici o cale de atac pentru ca recursul s-a judecat de catre Curtea de Apel.
Hotararea este definitiva de la data pronuntarii instantei de recurs.
Bun..atunci ce mai pot face acum...vreau sa stiu daca mai pot face ceva? Ce s-a intamplat cu aceasta decizie e strigator la cer....toti carora le-am aratat decizia anterioara pt care am facut recurs si declaratiile din dosar , declaratii care practic contrazicea motivatia deciziei, mi-au dat dreptateei ....printre acestia se numara si vreo 2 avocati ...repet e strigator la cer ce s-a intamplat un om caruia practic i s-a ingradit viitorul, chiar daca i s-a dat cu suspendare 1 an si sa dea despagubiri de 50.000 roni , acesta ramane ingradit pe nedrept :((
Eu o sa incerc si la CEDO, insa cine stie cat o sa dureze si cat de greu o fi sa fac asta...este preferabil sa rezolv in tara mea in care se pretinde ca statul de drept functioneaza..ha :( . Am facut azi o plangere penala pt marturie mincinoasa pt un martor din dosar, insa cand a depuso fratele meu, procurorul de serviciu ia zis ca tre intai analizata si apoi inregistrata astfel ca nu a putut sa-i dea nr de inregistrare..sper sa nu se piarda pe birou :( . Insa chiar si cu declaratia acestui martor tot nu trebuia sa se ia o asemenea decizie..exact asta a spus si avocatul,...judecatorii astia chiar nu pot fi controlati, verificati si chiar trasi la raspundere de care nimeni???. Chiar nu stiu ce sa fac!! ma gandesc sa dau dosarul pe mana presei , poate asa se va sesiza cineva si se va repara greseala :(
Presa nu va poate ajuta.
Este precum emisiunea procesul etapei.
Se va discuta despre ceva consumat.
Nu va ramane decat Cedo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultimul recurs liviu_dan liviu_dan Am facut recurs la Curtea de Apel si mi s-a respins ca nefondat. Unde si cum mai pot face recurs dupa raspunsul dat de Curtea de Apel? (vezi toată discuția)
Recurent cercetasa cercetasa intr un recurs partea vatamata care a fost parte civila in fond are calitate de recurent inculpatii au calitatea de recurenti spitalul care pe fond a ... (vezi toată discuția)
Recurs tobescu tobescu Buna ziua, Sora mea a pierdut in contestatia in anulare si revizune la Curtea de apel, puteti sa mi spuneti ce demers mai poate sa faca? Multumesc (vezi toată discuția)