Am castigat la CAB pe fond si am obtinut anularea unui ordin de demitere din functie.
La instanta de fond, paratul (institutia) nu a depus, niciun document/act/inscris premergator semnarii ordinului de demitere desi acest lucru a fost solicitat de catre instanta.
1. Este posibil ca la recursul facut de institutie la ICCJ sa sa depuna inscrisuri pe care nu le-au depus la fond desi au avut posibilitatea?
2. Daca nu le depune institutia prin recurs le pot solicita eu prin intampinare ?
... Banuiala mea este ca nu le-au depus, chiar daca le-a solicitat instanta, de teama a nu fi folosite mai apoi intr-o alta speta de abuz in serviciu...
1. Da, este posibil.
2. Da, le puteti solicita, nu numai prin intampinare dar si in cadrul probatoriului. Bineinteles, trebuie justificat/argumentat motivul pentru care solicitati dvs. depunerea acelui inscris. Dar, daca ei sustin ca nu detin acel inscris, atunci nu aveti ce sa le faceti.
In recurs se pot face probe noi doar cu inscrisuri. Daca instanta considera pertinente, concludente si utile solutionarii cauzei acele inscrisuri le poate solicita de la parata, poate amenda societatea daca nu le depune si in final va solutiona cauza chiar si fara acele acte daca se refuza depunerea lor.