avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs - inscrisuri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs - inscrisuri

Am castigat la CAB pe fond si am obtinut anularea unui ordin de demitere din functie.
La instanta de fond, paratul (institutia) nu a depus, niciun document/act/inscris premergator semnarii ordinului de demitere desi acest lucru a fost solicitat de catre instanta.
1. Este posibil ca la recursul facut de institutie la ICCJ sa sa depuna inscrisuri pe care nu le-au depus la fond desi au avut posibilitatea?
2. Daca nu le depune institutia prin recurs le pot solicita eu prin intampinare ?
... Banuiala mea este ca nu le-au depus, chiar daca le-a solicitat instanta, de teama a nu fi folosite mai apoi intr-o alta speta de abuz in serviciu...

Multumesc frumos
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2012
adrianef, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:58, 14 Noiembrie 2012
1. Da, este posibil.
2. Da, le puteti solicita, nu numai prin intampinare dar si in cadrul probatoriului. Bineinteles, trebuie justificat/argumentat motivul pentru care solicitati dvs. depunerea acelui inscris. Dar, daca ei sustin ca nu detin acel inscris, atunci nu aveti ce sa le faceti.
In recurs se pot face probe noi doar cu inscrisuri. Daca instanta considera pertinente, concludente si utile solutionarii cauzei acele inscrisuri le poate solicita de la parata, poate amenda societatea daca nu le depune si in final va solutiona cauza chiar si fara acele acte daca se refuza depunerea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. daca ma poate ajuta cineva cu un sfat: instanta - ... Trecatorul Trecatorul Buna seara. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat: Instanta - CAB Dosar - Contencios administrativ Speta - Contestatie in anulare a hotararii Solutie: 1. ... (vezi toată discuția)
Inregistrarile audio pot fi aduse ca proba in instanta ? loanabelciu loanabelciu Inregistrarile audio/video pot fi aduse ca proba in instanta ? Dar o tranzactie pentru care s-au notat seriile bancnotelor, am trecut CNP-ul celui care a ... (vezi toată discuția)
Urgent-recurs diferenta taxa prima inmatriculare-poluare cola cola am introdus o actiune la instanta de contencios administrativ prin care am solicitat restituirea diferentei dintre taxa de prima inmatriculare si cea de ... (vezi toată discuția)