avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... act vanzare/cumparare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

act vanzare/cumparare

buna ziua, As vrea sa stiu cum se poate face un act de vanzare-cumparare astfel incat in eventualitatea unui divort deci si a unui partaj fiecare sa isi primeasca partea in functie de contributie? de exemplu,un apartament cumparat cu 50% bani ai cuplului si 50% bani dati de parintii unuia din soti.Cred ca sotul ai carui parinti l-au ajutat cu bani are dreptul la o cota mai mare.Deci cum poate fi facut actul?va multumesc.
Se arata in contract provenienta fondurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul dupa divort kta87 kta87 Dupa un divort, unde exista si un copil minor partajul cum se face?? Parintele care va ramane cu copilul va primi un procent mai mare la impartirea ... (vezi toată discuția)
Partaj la divort leena_1966 leena_1966 ce drept ar avea sotul meu la partaj dupa divort daca apartamentul a fost cumparat in timpul casatoriei cu banii donati de tatal meu obtinuti din vanzarea ... (vezi toată discuția)
Cu 3 ani înainte de căsătorie am cumpărat un apartament pe care acum intenționăm să-l vindem pentru a cumpăra o casă. Îmi pot recupera banii în caz de divorț? Teodowa Teodowa Buna ziua. Cu 3 ani inainte de casatorie am cumparat eu un apartament, pe numele meu. Eu cu sotul intentionam acum sa vindem acest apartament pentru a cumpara ... (vezi toată discuția)