avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordarea drepturilor salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordarea drepturilor salariale

Buna ziua, am lucrat pentru o perioada de 35 de zile (cu contract de lucru), dupa aceasta perioada contractul a incetat cu acordul partilor, insa nu am primit drepturile salariale aferente .Din momentul incetarii raporturilor de lucru au trecut 2 luni. Pe12 noiembrie am trimis o cerere catre firma pt restituirea salariului, prin mail, si nu am primit nici un raspuns. Cum ar trebui sa procedez pt a intra in posesia acestor drepturi?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:20, 14 Noiembrie 2012
Aveti doua modalitati : sesizarea ITM -ului si/sau actiunea in instanta pentru recuperarea drepturilor salariale restante ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea c.i.m cristina1973 cristina1973 Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti si pe mine cum trebuie sa procedez in cazul in care in data de 25.01.2013 mi-a incetat C.I.M cu acordul partilor dar mai am ... (vezi toată discuția)
Modalitatea de incasare a drepturilor salariale cuvenite dupa incetarea contractului de munca radubr radubr In perioada februarie 2011-martie 2013 am fost angajat cu contract de munca . In martie 2013 relatiile de munca au incetat, firma comunicand prin revisal la ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariale Aurelianbm Aurelianbm Buna ziua, doresc si eu sa ma lamuriti in problema mea, am fost angajat la o firma de distributie de la care mi-am dat demisia, am fost amenintat din cauza ... (vezi toată discuția)