avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare suprafata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare suprafata

Buna ziua,
Am o proprietate (casa si curte) in suprafata de 469 mp. (conform CF si contract de proprietate)
La intocmirea planului de situatie au iesit doar 452 mp, eu avand o lipsa de 17 mp. In fata locuintei este trotuarul strazii, unde in dreptul casei mele are o latime mai mare decat in alte parti, casele vecine. Cei care mi-au facut masuratorile mi-au spus ca acest deficit il gasesc in trotuarul din fata casei. Cum pot face sa imi recuperez cei 17 mp.
Cu stima
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 11:22, 14 Noiembrie 2012
trebuie revendicata suprafata. apelati la un avocat din orasul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren mai putin decat in acte cristi200846 cristi200846 In 1974 parintii mei au cumparat un teren de 360 mp pe care au construit o casa . Vanzatorul avea o parcela de 720mp pe care a impartit-o in doua. Cand le-a ... (vezi toată discuția)
Trotuarul, spatiu public sau privat? adriana m adriana m Buna ziua, va cer parerea intr-o problema care framanta de mai multa vreme.Din extrasul de carte funciara rezulta ca detin o suprafata de X mpatrati.Din ... (vezi toată discuția)
Proprietate întabulată peste care ulterior au suprapus o parcelă vecină, parțial în cadastru fără notare în cf Ardelean Gheorghe Ardelean Gheorghe Bună ziua, Prezint mai jos o situație din OCPI și Justiție probabil extrem de rar întâlnită, așadar interesantă. ... (vezi toată discuția)