avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cresterea copilului

ce documente trebuie intocmite de o societate comerciala unei persoane care intra in concediu pentru cresterea copilului?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 19:39, 14 Noiembrie 2012
Aveti nevoie de Decizia de suspendarea a CIM (pentru 1 sau 2 ani, cat solicita angajata ) si adeverinta tip cu veniturile obtinute in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului din care sa reiesa ca dupa nastere ati beneficiat de cel putin 42 de zile de concediu post natal
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2012
ela david, utilizator
1.aceasta anexa de unde o pot obtine?
2. in situatia mea va intra in concediu pentru cresterea copilului tatal acestuia, cum voi proceda?nu inteleg cum trebuie sa se procedeze cu cele 42 de zile.
multumesc!
trebuie pentru inceput sa depuna o cerere pentru suspendarea contractului de munca pe o perioada de 42 de zile, apoi, la finalizarea acestora va depune o noua cerere pentru intrarea in concediul de crestre a copilului pe o durata de 1 sau 2 ani?
Aici gasiti formularul.
[ link extern ]

Tatal va solicita suspendarea CIM pentru a intra in concediu pentru cresterea copilului dupa trecerea celor 42 de zile de la nastere.
42 de zile dupa nasterea copilului va veni la serviciu si abia apoi va putea solicita suspendarea CIM pentru a intra in concediu pentru cresterea copilului?
va multumesc si ma scuzati pentru insistenta!

Alte discuții în legătură

Concediul pentru crestere si ingrijire copil acordat tatalui kyoko kyoko Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la concediul care se acorda tatalui, pentru crestere si ingrijire copil. Va prezint o speta: tatal face cerere la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru tata Alexia77 Alexia77 Trebuie sa nasc la sfarsitul lunii septembrie dar intrucat nu am lucrat in ultimele 12 luni o sa mearga sotul meu in concediu de crestere a copilului. Am fost ... (vezi toată discuția)
Tatal in ccc 2 ani RaduAdi RaduAdi buna.ziua.situatia noastra e urmatoarea: sotia mea e din republica moldova si a ramas insarcinata si nu a lucrat inca in romania (nici macar o luna).momentan e ... (vezi toată discuția)