avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare - numar de dosar inregistrat la parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare - numar de dosar inregistrat la parchet

buna ziua as dori sa ma informati in legatura cu un nr de dosar am trims un denunt la parchet si mi a trimis un nr de dosar,si am inteles ca pot face o cerere cu acel nr de dosar si vreu sa intreb daca o pot face prin e-mail
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:58, 14 Noiembrie 2012
Precizati concret ce fel de cerere doriti sa adresati autoritatii careia ati adresat denuntul
Pentru legal informare se impune sa adresati cerere oficiala,comunicata direct parchetului sau prin corespondenta postala cu mandat de confirmare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularea unei cereri aurpoze aurpoze Buna ziua ...asa vrea sa fac si eu o cerere in care sa consemn explicarea sau solutionarea a unui denunt . Mai exact am facut un denunt si a fost inaintat ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de judecata flori9 flori9 Buna ziua, ma poate indruma cineva cum as putea trimite niste bani prin posta unei persoane careia ii datorez cheltuielile de judecata? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Sesizare nerezolvata nici dupa 1 an si 8 luni sicorn sicorn Buna seara. Am si eu o intrebare,sotia mea impreuna cu mine a facut o sesizare la politia economica vizavii de faptul ca unde a lucrat se foloseste pe ... (vezi toată discuția)