avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul de proprietate

Am si eu o intrebare. Un membru al familiei mele a inchiriat acum cativa ani, doar formal, fara vreun act oficial facut la notar, o casa, unei persoane, care avea sa deschida o firma de croitorie acolo. Au trecut cativa ani de atunci, aceasta persoana si-a bagat masinile de cusut acolo si apoi le-a abandonat. Acum cand ar trebui sa le scoatem afara, persoana nu este de gasit nicaieri, pur si simplu a disparut. Ce este de facut? Politia a zis ca ei nu au ce sa faca intr-un asemenea caz. Si mai important poate acea persoana sa solicite un imprumut prin girarea casei in care figureaza el ca ar avea fima, desi aceasta nu e al lui si n-a fost niciodata?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 09:44, 31 Ianuarie 2009
Nu putea sa ipotecheze imobilul pentru un imprumut intrucit ii lipsea calitatea esentiala de proprietar. Apelati la un executor judecatoresc sa faca un inventar al acelor bunuri si sa le depozitati daca nu aveti spatiu la alt depozitar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozit garantii. constrangere munca 10 ore/zi gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Am mai multe nelamuriri si sper sa fii gasit \" locul\" unde intrebarile mele sa capete raspuns. In primul rand, sunt angajata de 3 ani la o ... (vezi toată discuția)
Retragere din asociatia de proprietari giv giv Buna seara. Știu ca s-a mai discutat. Am însa câteva aspecte care vreau sa le lămuresc si imi sunt inca neclare. 1. Ma pot sau nu retrage din ... (vezi toată discuția)
Uscator AIFTINCAI   GIGI AIFTINCAI GIGI locuiesc la et.10 pe o scara cu 40 apart. si deasupra ultimului nivel sunt doua uscatoare pentru care Presedintele este hotarat sa ne ceara chirie. Precizez ... (vezi toată discuția)