avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... denunt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

denunt

lucrez la o alimentara si patronul primeste branza fara acte vreau sa denunt acea persoana care distribuie branza cum fac ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:57, 14 Noiembrie 2012
Faceti un denunt la politie.
Sa aveti si actul de identitate cand il veti denunta.
Realizati ca patronul Dvs. vinde marfa la negru? E posibil sa va pierdeti locul de munca, daca si acesta va avea probleme.:D
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Denuntul este secret.
Isi poate pierde locul de munca doar daca va fi desconspirata identitatea personaei ceea ce nu se va intampla.
Si daca se afla totusi?

@Robert_12, multumesc pentru informatie.
Atentie sporita la consecintele interesului dvs
Daca staruiti in interesul dvs,aveti dreptul sa formulati denunt pe care aveti posibilitatea fie sa il depuneti personal la parchet sau sa il comunicati postal prin mandat cu confirmare de primire

Alte discuții în legătură

Rog ajutor urgent litigiu.......... dgrsj dgrsj [i]Buna ziua:fata mea a lucrat fara CM la un particular care o platea cu 3000 ron/luna.Perioada a fost de 3 luni(aug-sept-oct).Firma i-a dat spre ... (vezi toată discuția)
Pot depune o plangere la politie pentru inselatorie? si unde? Ghita0709 Ghita0709 Buna ziua, sunt din Timisoara si acum o saptamana am gasit pe internet un \\"reprezentant al unei firme de tamplarie PVC\\",l-am sunat daca se poate sa vina la ... (vezi toată discuția)
Reclamatie posta romana ContSters222740 ContSters222740 Buna ziua! Pe data de 09.09.2011 am depus o recomandata cu confirmare de primire, iar pe 14 am verificat prin sistemul track&trace in ce stare se afla ... (vezi toată discuția)