Ghita0709 a scris:
. . . sunt din Timisoara si acum o saptamana am gasit pe internet un "reprezentant al unei firme de tamplarie PVC",l-am sunat . . . Am vrut sa merg la politie dar stau in chirie fara contract si mi-a fost teama sa nu ii fac probleme proprietarului!
păi, dacă sustineti că sunteti din . . ., puteti depune cu nr. de înregistrare (sau, postal prin recomandată cu Confirmare de primire-opriti un exemplar pt. dvs.) o plângere la sectia de politie de care apartineti/apartine acel imobil, formulând-o în 2 exemplare, opriti un exemplar pt. dvs. cu o copie a probele anexate.Mentionati în plângere: Anexez : 1) ...; 2) ...; 3)Mentionez ca martori pe numitii ..., domiciliati în . . . În plângere, ati putea arăta ca dorind a vă muta în acel imobil ati avea nevoie a face niste îmbunatatiri.Asa ati ajuns sa contactati acel meserias care v-a înselat cu acea sumă de bani. După un timp, veti fi chemat de politie si vi se va solicita sa dati o declaratie precum s-au petrecut faptele (veti fi ”ghidat” în formularea declaratiei de catre acel lucrator de politie caruia parchetul i-a încredintat spre solutionare acea plangere. Atentie la felul cum vă veti sustine punctul de vedere si la o posibilă/eventuală ”deviere” a politistului.
Va doresc succes deplin.