avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... denunt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

denunt

lucrez la o alimentara si patronul primeste branza fara acte vreau sa denunt acea persoana care distribuie branza cum fac ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:57, 14 Noiembrie 2012
dacă într-adevăr dețineți probe doveditoare, sau puteți ajuta la reținerea în fapt (arătând concret modul de lucru, orele și zilele, mijloace și procedee folosite, alte amănunte necesare) a celor la care vă referiți, puteți formula o reclamație în 2 exemplare și le înregistrați la Unitatea de Poliție de care aparțineți (opriți una pt. dvs), ori, poștal-recomandată cu Confirmare de primire (opriți un exemplar).Păstrați factura recomandatei+un exemplar al reclamației+Confirmarea cu semnătura de primire de către destinatar.După ceva timp (depinde de gradul de ocupare al Poliției-și acolo sunt zeci, sute de tot felul de reclamații, pl. penale etc etc și toate necesită timp de muncă) veți fi chemată să vă susțineți reclamația, luându-vi-se o declarație.Ar fi posibil, ca imediat ce Poliție primește reclamația dvs., să organizeze cele specifice și să rețină asupra faptului acea persoană.
pe baza denuntului se poate organiza si un fragrant. branza va fi confiscata si utilizata la proba in proces. e bine ca mai exista oameni cu spirit civic.
Gabrielle Monique a scris:

Si daca se afla totusi?

@Robert_12, multumesc pentru informatie.

Se poate sa fie martor acoperit.
Si nu se va afla niciodata.
Va avea un nume, sa zicem ADA si cam asta ar fi tot ce s-ar putea afla.
Pe ea o poate chema in realitate Ionescu Maria, dar nu se va afla.

Insa aceste aspecte se discuta de la inceput ca sa stie daca face sau nu denuntul.
Nu se aplica procedura protectiei martorului pentru orice denunt...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor urgent litigiu.......... dgrsj dgrsj [i]Buna ziua:fata mea a lucrat fara CM la un particular care o platea cu 3000 ron/luna.Perioada a fost de 3 luni(aug-sept-oct).Firma i-a dat spre ... (vezi toată discuția)
Pot depune o plangere la politie pentru inselatorie? si unde? Ghita0709 Ghita0709 Buna ziua, sunt din Timisoara si acum o saptamana am gasit pe internet un \\"reprezentant al unei firme de tamplarie PVC\\",l-am sunat daca se poate sa vina la ... (vezi toată discuția)
Reclamatie posta romana ContSters222740 ContSters222740 Buna ziua! Pe data de 09.09.2011 am depus o recomandata cu confirmare de primire, iar pe 14 am verificat prin sistemul track&trace in ce stare se afla ... (vezi toată discuția)