buna ziua
bunicul meu are 80 de ani si are 2 loturi de pamant care sunt date in arenda la 2 persoane diferite
datorita varstei nu se poate ocupa cu incasarea arendei si de acesta ma ocup eu
unul din arendasi este o persoana foarte neserioasa care te porta pe drumuri si in consecinta am decis sa mutam tot pamantul la celalalt arendas
am discutat si la primarie cu persoana care sa ocupat de intermedierea contractului care in prima faza a tegiversat lucrurile iar apoi a produs un contract de arenda incheiat pe 10 ani incepand cu data de 07.02.2011 pe care bunicul meu nu mai stie daca la semnat sau nu fiind foarte influentat de aceasta persoana de la primarie
de asemenea in contractul de arenda este trecut gresit prenumele bunicului pe acesta problema avand si o hotarare judecatoreasca prin care solicitam efectuarea corecturii in titlul de proprietate
mentionez ca contractul nu este semnat in clar
ce pot sa fac pentru solutionarea acestei probleme
luati legatura cu un avocat care va va spune ce e de facut dupa ce vede vede actele.
niciun avocat nu va poate spune daca puteti rezilia contractul pana nu il vede.
Arenda neplatita
georgemoro
As dori sa stiu cum se poate obtine arenda de la arendas fiindca a lucrat pamantul , a vandut recolta dar nu vrea sa plateasca datoriile si refuza sa raspunda ... (vezi toată discuția)