avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA

Va rog sa-mi spuneti daca pe langa chitantier este nevoie si de factura. Sunt PFA , activitati sportive , respectiv fac dansuri la gradinite .Pana acum lunar am dat chitanta pe suma primita dar am auzit ca este nevoie si de factura. Doresc a fi in regula si cu facturierul daca-i nevoie.
Va multumesc si astept raspunsul d.voastra!
Cel mai recent răspuns: coco_stefania , utilizator 09:59, 17 Noiembrie 2012
factura este documentul de baza care trebuie emis pentru incasarea oricaror sume.Chitanta se emite impreuna cu factura atunci cand incasarea se face in numerar.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta emisa de pfa kriss2304 kriss2304 Buna ziua! Am o intrebare legata de emiterea chitantelor in calitate de PFA. Ca traducator autorizat si PFA, pot emite factura si chitanta daca plata este ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri dupa infiintare pfa clauuudiu clauuudiu Buna, Acum cateva zile am depus actele pentru infiintarea unui PFA si astept sa-mi vina certificatul de inregistrare. (Cod CAEN: 6202 - consultanta ... (vezi toată discuția)
Dispozitii de plata si chitantele emise de program de facturare flexweb flexweb Buna ziua, am doua problele: 1 Dispozitiile de plata 2- chitantele emise din programul de facturare care emite facturi si chitante. 1 -Am folosit ... (vezi toată discuția)