Am dat in judecata fostul angajator pentru ca a depus declaratia / formular 210 (Fisa Fiscala) cu date incomplete si in loc de 11 luni de zile lucrate a declarat doar 3 luni si cu sume infime (am dovezi : extrase bancare,adeverinte ITM,etc) . Ideea este ca am copia dupa contractul de munca , s-a trimis citatia pe aceea adresa in august,la aceea adresa locuia o doamna batrana care nici nu stia despre ce este vorba,mai aveau trecuta o adresa diin Bucuresti,insa nici acolo nu exista vreun semn de ei. In septembrie si-au schimbat sediul social , tot la o adresa din Bucuresti. In data de 9 noiembrie s-a trimis citatia pe noua adresa. In caz ca nici la aceasta adresa nu sunt de gasiti ce pot face? Aceasta firma este foarte dubioasa si au o gramada de nereguli. Din cate am inteles se poate depune o nota la tribunal cum ca nu ar avea sediu social...sau nu stiu.Va rog sa imi dati niste sfaturi/pareri.Multumesc anticipat!
Da, asa este. Judecata continua chiar daca nu se prezinta. Important este sa va prezentati dumneavoastra, aceasta daca nu ati solicitat judecarea si in lipsa dumneavoastra.
Pai ma prezint oricum,mai am de dat cateva documente (dovezi) care dovedesc ceea ce am scris in cererea de chemare in judecata. Oricum ma gandesc sa trec si pe la Parchet pentru ca am si niste dovezi cum ca ar face evaziune fiscala si asa mai departe!
Buna dimineata .
Puteti face sesizare si la organele de politie /parchet ,intrucat acest fapt este caz de evaziune fiscala ce atrage raspunderea penala a administratorilor firmei,daca considerati ca vreti sa faceti acest lucru .
Cu stima,
Marius Bote .
Este mai bine la Parchet zic eu,intrucat are sediu/punct de lucru in toate orasele din Romania unde exista un anumit supermarket ! Si in fiecare oras are cate 25-50 de angajati. Si se ajunge la o suma maricica prin evaziune astfel. Va multumesc!