Am dat in judecata fostul angajator pentru ca a depus declaratia / formular 210 (Fisa Fiscala) cu date incomplete si in loc de 11 luni de zile lucrate a declarat doar 3 luni si cu sume infime (am dovezi : extrase bancare,adeverinte ITM,etc) . Ideea este ca am copia dupa contractul de munca , s-a trimis citatia pe aceea adresa in august,la aceea adresa locuia o doamna batrana care nici nu stia despre ce este vorba,mai aveau trecuta o adresa diin Bucuresti,insa nici acolo nu exista vreun semn de ei. In septembrie si-au schimbat sediul social , tot la o adresa din Bucuresti. In data de 9 noiembrie s-a trimis citatia pe noua adresa. In caz ca nici la aceasta adresa nu sunt de gasiti ce pot face? Aceasta firma este foarte dubioasa si au o gramada de nereguli. Din cate am inteles se poate depune o nota la tribunal cum ca nu ar avea sediu social...sau nu stiu.Va rog sa imi dati niste sfaturi/pareri.Multumesc anticipat!
S-au amestecat toate rau de tot, am plecat de la tribunal, am trecut si pe la Garda, Anaf....Personal va doresc succes, si sa ne comunicati rezultatul!
Da,exact ! Si am lucrat 11 luni acolo,din care doar 3 luni de zile mi-au trecut pe fisa fiscala. Cu sume de maxim 650 de lei , pe cand luam 1000-1100 lei , fapt pe care il pot demonstra cu extrasele bancare , pentru ca luam salariul in cont de salariu.
LEGE Nr. 333 din 8 iulie 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia
persoanelor
ART. 20
(1) Societatile specializate de paza si protectie sunt societati comerciale private care se constituie si functioneaza potrivit legislatiei comerciale si prevederilor prezentei legi, având ca obiect de activitate paza obiectivelor, bunurilor sau valorilor, paza transporturilor de bunuri si valori, în conditii de maxima siguranta a acestora, precum si protectia persoanelor.
(2) Societatile specializate de paza si protectie functioneaza în baza licentei eliberate de
Inspectoratul General al Politiei Române, cu avizul prealabil al Serviciului Român de Informatii,
pentru cel putin unul dintre obiectele de activitate prevazute la alin. (4), care poate fi reînnoita la fiecare 3 ani. Retragerea avizului prealabil al Serviciului Român de Informatii poate constitui temei pentru anularea licentei de functionare.
Tinand cont ca aceste societati sunt autorizate de Politie si trebuie sa indeplineasca anumite conditii inclusiv sa fie de gasit sefii acestor societati poate nu ar strica sa faceti un memoriu catre acest serviciu din Politie care se ocupa cu autorizarea lor si sa depuneti in copie si toate dcumentele dupa ce ati primit de la Garda, Anaf, notificari intoarse, etc. plus problema d-voastra si asteptati sa vedeti ce se intampla. Cred ca nu le convine sa li se retraga autorizatia sau sa nu mai primeasca alta. Luati legea cititi-o si vedeti ce aveti de facut.