Am dat in judecata fostul angajator pentru ca a depus declaratia / formular 210 (Fisa Fiscala) cu date incomplete si in loc de 11 luni de zile lucrate a declarat doar 3 luni si cu sume infime (am dovezi : extrase bancare,adeverinte ITM,etc) . Ideea este ca am copia dupa contractul de munca , s-a trimis citatia pe aceea adresa in august,la aceea adresa locuia o doamna batrana care nici nu stia despre ce este vorba,mai aveau trecuta o adresa diin Bucuresti,insa nici acolo nu exista vreun semn de ei. In septembrie si-au schimbat sediul social , tot la o adresa din Bucuresti. In data de 9 noiembrie s-a trimis citatia pe noua adresa. In caz ca nici la aceasta adresa nu sunt de gasiti ce pot face? Aceasta firma este foarte dubioasa si au o gramada de nereguli. Din cate am inteles se poate depune o nota la tribunal cum ca nu ar avea sediu social...sau nu stiu.Va rog sa imi dati niste sfaturi/pareri.Multumesc anticipat!
Da,asa am sa fac. Oricum am sa trec si pe la Parchet pentru ca sunt numeroase aspecte ilegale care se desfasoara in aceea firma. Cat despre SRI , patroana firmei a lucrat pe vremuri la SRI.Multumesc pentru raspuns!