avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare - Contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare - Contract individual de munca

Buna ziua,

Avem un angajat cu contract de munca pe perioada determinata de 3 luni. Angajatul doreste detasare la un alt angajator pentru o perioada de un an. Doresc sa va intreb cum procedez? Face pur si simplu face o notificare scrisa sau dupa un an trebuie sa se intoarca in companie.

Va multumesc,
Anca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 16 Noiembrie 2012
Nu aveti cum sa-l detasati un an de zile , decat daca i se va prelungi durata c.i.m. ....
Noi dorim sa incheiem colaborarea cu el.
In aceste conditii, la expirarea duratei pentru care a fost incheiat c.i.m. va inceta de drept daca nu i se prelungeste durata c.i.m...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata neprelungit la timp elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am un salariat cu CIM pe perioada determinata. Contractul i-a expirat pe data de 18.07.2011 si pur si ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata InnaB InnaB Buna ziua ! Ma aflu in urmatoarea situatie: - contract de munca 90 zile perioada de proba - prelungire, in ultima zi a perioadei de proba, cu contract ... (vezi toată discuția)
Neprelungirea contractului de munca mdlnioana mdlnioana Buna, am si eu urmatoarea intrebare: In urmatoarele 8 zile imi exprima C.I.M. , incheiat acum 3 luni. Eu doresc sa plec din cadrul acestei firme si pe acest ... (vezi toată discuția)