avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pedeapsa recidivist
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

pedeapsa recidivist

Buna ziua ! Am si eu o intrebare: Daca o persoana este recidivista si a fost arestat la aproximativ 2 ani de la eliberarea conditionata , in cazul care decizia curtii este de inchisoare cu executare , se va adauga si perioada neexecutata de la condamnarea anterioara ? Mentionez ca au trecut aproximativ 1 an si 8 luni de la eliberare pana la arestarea actuala. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Robert Silbermann , Avocat 14:26, 21 Noiembrie 2012
Daca se afla in stare de recidiva are sanse foarte mici sa fie judecat in strae de libertate.
Doar daca va dura procesul cativa ani in fata primei instante ar putea fi pus in libertate la un moment dat.
Adica sa nu execute pedeapsa cat timp va fi in arest preventiv.
Depinde si de cuantumul pedepselor prevazute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura de arestare preventiva eu101 eu101 buna seara . am si eu problema .... cineva a primit mandat de arestare preventiva pe 29 de zile, astazi a fost chemat din nou in fata instantei pentru ... (vezi toată discuția)
Prelungire la nesfarsit a duratei de arest preventiv waiter waiter Ce se intampla da ca esti arestat preventiv de 10 luni iar la final se dovedeste ca probele sunt insuficente pentru a fi condamnat,dar exista numai indicii ... (vezi toată discuția)
Admiterea cererii de revocare a masurii arestarii preventive danielungureanu31 danielungureanu31 Buna seara! Am o mare nelamurire: In cazul admiterii cererii de revocare a masurii arestarii preventive a inculpatului, se dispune punerea de indata in ... (vezi toată discuția)