avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sentinta somatie de plata
Discuție deschisă în Executare silită

sentinta somatie de plata

In cazul in care in urma unui proces cu somatie de plata am castigat, pot investi sentinta si sa execut debitorul chiar daca sentinta nu a fost comunicata prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters47798 , utilizator 20:29, 31 Ianuarie 2009
daca nu s-a comunicat va puteti duce sa cereti certificat de grefa sau redactarea cu prioritate a hotararii judecatoresti. apoi trebuie sa asteptati sa treaca termenul prevazut pentru introducerea caii de atac. dupa trecerea acestui termen care este de 15 -30 zile de la comunicare va adresati instantei pentru ca hotararea sa devina definitiva apoi o investiti cu formula executorie si urmatorul pas ce trebuie facut este sa mergeti la executor pentru executarea silita a debitorului d-voastra. este chestie cam de 3 luni de acum incolo pana cand se va putea finaliza speta, inclusiv executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terrmen executare silita? IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI buna ziua imi poate spune cineva, va rog, care este intervalul de timp dintre emiterea unei sentinte civile definitiva si irevocabila si momentul in care pot ... (vezi toată discuția)
Executare silita horenciuc valentina horenciuc valentina Sunt administrator la o asociatie de proprietari.Am dat in judecata un rau platnic si am obtinut sentinta civila unde acesta este obligat la plata datoriei. In ... (vezi toată discuția)
Intrebare adriana.georgiu adriana.georgiu de ce ar fi tardiva contestatia la executare desi s-a facut inlauntrul termenului de 15 zile cerut de art 401 cod pr.civ daca titlul executor este o sentinta ... (vezi toată discuția)