apartamentul unde locuiesc este situat la mijloc locuiesc intr-un ap. cu 5 camere si 2 bai o baie mai mica si una mai mare amandoua bai,baile sunt situate la mijlocul ap,unaintrun cap iar cealalta in celalalt capat nu au geam cu exteriorul la baia mare exista o coloana de de aer verticala care comunica cu exteriorul eu stau la et. 2 vecini de sus 3si 4 au anulat coloana de aer -o va dati seama cum este #-o Problema este ca vreau sa le fac reclamati si am fost la primarie si cica este veche broblema si ca trebuia atunci in anul respectiv ,acum are vre=o 3 ani . chiar nu exista nici o lege ?
@vasilicadam,
Cum pot demonstra vecinii dumneavoastra ca modificarea a fost facuta cu mai mult de 2 ani in urma?
Taiati si dumneavoastra conducta de apa comuna si lasati-i pe vecini fara apa. Cand or sa ca traga la raspundere spuneti-le ca ati taiat conducta in 2008. O sa va creada cineva?
Eu v-am sugerat sa sesizati, sa cereti ajutorul autoritatilor. Nu va costa nimic si aveti sanse ca problema sa se rezolve. Daca nu solicitati ajutorul, nu sesizati pe nimeni, aveti sanse 100% ca lucrurile sa ramana asa cum sunt astazi.
Montare hota.
Costy16
Pot monta burlanul de la hota de aragaz din bucatarie pe aerisire?
Este legal acest lucru?
Vecinul de la etajul 4 imi spune ca îi intra miros în ... (vezi toată discuția)
Tevi caldura
ionutnae
Buna ziua! In urma cu un an s-au schimbat tevile de caldura dupa un lung sir de controverse si probleme cu vecinii, mai ales datorita faptului ca locuiesc la ... (vezi toată discuția)