avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna ziua! Anul acesta am terminat masterul insa, nu am sustinut lucrarea de disertatia si am amanat-o pt. februarie 2013! Intrebarea mea este daca am pierdut dreptul pt somaj sau imi pot depune actele abia dupa ce imi dau disertatia?
Cel mai recent răspuns: ancutzica_ani , utilizator 16:13, 17 Noiembrie 2012
1. Unele Agentii de Somaj permit inregistrarea si absolventilor de facultate sau master si fara examenul de licenta sau de masterat.

2. Ar fi bine sa intrebari la ANOFM pe:
[ link extern ]
Va multumesc pt raspuns si pt recomandare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire somaj MiticaIon MiticaIon Buna ziua ! As avea o intrebare legata despre somaj, mai exact despre faptul ca nu mi s-a permis depunerea actelor din cauza faptului ca nu am sustinut ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa indemnizatie crestere copil alinutza_26 alinutza_26 Am terminat masterul in iulie 2010 dar fara sa sutin disertatia si apoi am nascut in august 2010.Initial nu am putut beneficia de indemnizatie dar mai tarziu ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)